Design, Engineering, Contracting
DENC is sterk in totaaloplossingen. Onze all-engineering biedt u het gemak en de efficiency van slechts één ervaren partij voor zowel projectmanagement, ontwerp en engineering.
Design & Build

DENC heeft alle kerndisciplines voor het bouwproces in eigen huis. Daardoor kunnen wij uw wensen snel en efficiënt inventariseren en visualiseren en de haalbaarheid ervan bepalen. Onder leiding van onze projectmanagers worden ontwerp, realisatie en nazorg volledig voor u verzorgd. De betrokkenheid van alle disciplines van begin tot eind betekent ook continuïteit van informatie, snelle communicatie, goede afstemming en integrale kwaliteitscontrole. Het ontwerp wordt meteen afgestemd op uitvoerbaarheid, onderhoud en duurzaamheid. In een vroeg stadium worden gespecialiseerde leveranciers uitgedaagd om in concurrentie met inventieve oplossingen te komen, zodat ook die al in het ontwerp meegenomen kunnen worden. Door onze integrale aanpak en totale procesbeheersing realiseren wij uw project sneller, efficiënter en met de optimale prijs-kwaliteitverhouding.
Projectmanagement

Onze projectmanagers bewaken en realiseren uw ambities, terwijl u uw kostbare tijd kunt besteden aan waar ú goed in bent. Een (her)huisvestingstraject is vaak een moeizaam proces. U voorziet al vele valkuilen en hoofdbrekens. Onze projectmanager ontneemt u die zorg. Hij (of zij) is uw steun en toeverlaat. Hij helpt u te bepalen wat u wilt en wat u kunt. Hij structureert het hele proces en maakt het voor u helder en inzichtelijk. Met een duidelijke fasering, milestones, en een gedegen financiële verantwoording. Vanaf initiatief tot en met de oplevering. Het resultaat: de optimale balans voor uw organisatie van kwaliteit, kosten en planning.
Architectuur

DENC is een toonaangevend architectenbureau met ruime ontwerpervaring in bedrijfshuisvesting, woningbouw, retail en recreatie. Bovendien beschikken we over een gespecialiseerd ontwerpteam voor (klassieke) villa’s, landhuizen en luxe appartementen. Onze architecten toetsen met gesprekken, referentiebeelden en schetsontwerpen uw beeldverwachting en onderzoeken de context van de locatie. We inventariseren ook de functionele, technische en financiële randvoorwaarden en verwerken ze in het programma van eisen. Onze uitdaging is om al deze aspecten goed afgewogen voor u samen te brengen. Om u aangenaam te verrassen met creatieve en innovatieve voorstellen die uw verwachtingen telkens overtreffen.
Logistiek advies

DENC adviseert u bij het opzetten en het verbeteren van uw industriële processen en opslag- en distributieactiviteiten. En verzorgt de vertaling daarvan naar huisvesting. Uw bedrijfsactiviteiten bepalen uw huisvestingsvraag. Als u tegen de grenzen van uw huisvesting aanloopt is dat vaak de aanleiding om kritisch naar uw processen te kijken. De betrouwbaarheid en efficiency van uw processen en een vlekkeloze implementatie van de benodigde veranderingen zijn harde randvoorwaarden. Na een grondige analyse maken we scenario's en bijbehorende implementatieplannen. We berekenen de investeringskosten, effectiviteit en terugverdientijd. U selecteert samen met ons de juiste oplossing en wij verzorgen de rest. Ons logistiek advies levert u niet alleen productiviteitsverbetering op, maar ook slimmer ruimtegebruik en beheersing van huisvestingslasten. Door integratie van logistiek ontwerp met architectuur, gebouwtechniek en uitvoering in één efficiënt proces bereiken we voor u het beste resultaat.
Gebouwtechniek

Gebouwconstructies Gebouwen en processen worden steeds complexer. Steeds meer partijen zijn bij de bouw betrokken. Eén centrale verantwoordelijkheid voor alle constructieve aspecten van een gebouw is dus wenselijk. Onze hoofdconstructeur heeft én houdt voor u het overzicht. Vanaf de fundering tot en met de dakconstructie. Hij ontwerpt een uitgekiend concept, coördineert en controleert vervolgens alle constructieve aspecten van het bouwproject. Een veilig gevoel. Gebouwinstallaties Duurzaamheid en comfort zijn belangrijk. Gebouwinstallaties spelen dan ook een steeds grotere rol in het ontwerp en de investeringskosten. De optimalisatie van het installatieontwerp is bepalend voor de functionaliteit, de gebruikszekerheid en het energieverbruik van uw gebouw. Bij DENC is het installatieontwerp dan ook van meet af aan volledig geëntegreerd in het totale ontwerp.
Planontwikkeling

DENC is full service dienstverlener voor eigenaren en gebruikers. We ontwerpen en realiseren projecten op maat; zowel in opdracht, als op basis van uw huurwens.

Onze specialisten staan u met raad en daad bij met strategische vastgoedadviezen, locatieanalyses, conceptontwikkeling en haalbaarheidstudies. We ontwikkelen en participeren als partner van onze klanten. We zijn u graag van dienst, ook als gedelegeerd ontwikkelaar. DENC is altijd gericht op maatwerkoplossingen en staat open voor samenwerkingsverbanden.
We zoeken samen met u de beste oplossing voor uw huisvestingsvraag.